Gigi Becali este hotarat sa se retraga definitiv din viata publica! Finantatorul FCSB-ului si-ar fi anuntat deja apropiatii unde ar vrea sa se mute

Gigi Becali FCSB Stiri Gigi Becali este hotarat sa se retraga definitiv din viata publica! Finantatorul FCSB-ului si-ar fi anuntat deja apropiatii unde ar vrea sa se mute
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 09:30
Data actualizarii: Vineri 22 Ianuarie 2021, 09:33

Finantatorul FCSB-ului a avut o perioada in care nu a mai aparut deloc in spatiul public.

Recent, Becali a reinceput sa ofere declaratii presei si sa se implice activ in conducerea FCSB-ului.

Acest lucru insa nu va mai dura foarte mult. Potrivit ziare.com, Gigi Becali este hotarat sa se retraga definitiv din viata publica si sa isi petreaca urmatorii ani la manastire.

Sursa citata informeaza ca omul de afaceri de 62 de ani deja si-ar fi anuntat apropiatii ca doreste sa se retraga la o manastire din judetul Valcea si chiar ar fi cumparat cateva sute de oi pe care ar urma sa le duca in locul respectiv.

Becali chiar a declarat in urma cu cateva luni ca a construit o manastire intr-un loc secret, la care se ajunge foarte greu.

"Am construit o manastire in taina, una despre care nu stie nimeni. Trebuie sa mergi o ora pe poteca", a spus patronul FCSB-ului conform sursei citate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!