becali FCSB Liga 1 ogararu Fotbal intern Vestile pe care nu voia sa le auda Becali! Ogararu i-a dat INTERZIS FSCB-ului in Ghencea! "Cat timp va exista un conflict juridic, nu poate fi vorba despre asa ceva!"

Vestile pe care nu voia sa le auda Becali! Ogararu i-a dat INTERZIS FSCB-ului in Ghencea! "Cat timp va exista un conflict juridic, nu poate fi vorba despre asa ceva!"

Stadionul din Ghencea este finalizat si a intrat deja sub administrarea Ministerului Apararii, dar inca nu este omologat.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 23:04
Data actualizarii: Joi 21 Ianuarie 2021, 23:11

George Ogararu a recunoscut ca FCSB nu are cum sa joace pe stadionul de 100 de milioane de euro. Fanii echipei din Liga 1 ar prefera sa revina in Ghencea, dar Gigi Becali ar dori mai mult ca FCSB sa joace pe stadionul Arcul de Triumf, pentru a nu exista conflicte intre fani. Ogararu a anuntat ca mai devreme de de vara anului 2021, nu vor exista meciuri pe noul stadion. 

"Este un stadion pe care trebuie sa-l facem sustenabil. Deocamdata nu joaca nimeni acolo, pentru ca exista un adevarat proces pana cand va deveni functional. Cel mai probabil, la vara, se va organiza primul meci", a spus Ogararu pentru DigiSport. 

De asemenea, Ogararu a sustinut ca atata timp cat exista un conflict juridic, FCSB nu va putea juca in Ghencea. 

"Se va face un studiu pentru a vedea cine poate sa joace, dar eu stiu unde duce intrebarea ta. Spre FCSB. Cat timp va exista un conflict juridic, nu poate fi vorba despre asa ceva", a declarat la Digi Sport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!