GALERIE FOTO Georgina iese la atac după ce un fost coleg de muncă a 'făcut-o praf'! Cum i-a replicat iubita lui Cristiano Ronaldo 

Georgina Rodriguez Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Aprilie 2023, 13:12
Data actualizarii: Miercuri 05 Aprilie 2023, 13:55

Georgina Rodriguez (29 ani) se află în centrul unui nou scandal, după ce un tânăr a făcut dezvăluiri din trecutul ei.

Georgina era vânzătoare într-un magazin de lux când s-a cunoscut cu superstarul portughez, în perioada în care acesta juca la Real Madrid. De atunci, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar viața tinerei care este argentiniană cu origini spaniole s-a schimbat complet. 

Între timp, Georgina a devenit influencer dar și model și a ajuns să aibă întregi colecții din piesele pe care înainte obișnuia să le vândă. Tânăra are și propriul serial documentar în care povestește despre viața de lux pe care o duce în prezent, dar și despre greutățile pe care le-a trăit. 

În ultimele zile, un tânăr care susține că a fost coleg de muncă cu Georgina a făcut dezvăluiri pe rețelele sociale. 

„Georgina a fost întotdeauna așa, chiar dacă nu avea mulți bani sau nu ar avea banii pe care îi are acum, întotdeauna a avut aerele astea de superioritate. În final ea întotdeauna a căutat să dea lovitura și din acest motiv a lucrat la diferite firme de lux, cunoștea o grămadă de persoane din lumea de noapte a Madridului”, a dezvăluit un tânăr care susține că a cunoscut-o. 

Georgina contraatacă după dezvăluirile făcute de fostul său coleg 

Modelul nu a stat pe gânduri și i-a dat rapid replica prin o serie de postări acide, asigurând că nu îl cunoaște pe tânărul care a lansat acuzațiile la adresa ei. 

„Dar tu cine ești? Nu ai lucrat vreodată la Gucci. Mincinoaso”, a repostat Georgina pe Instastory, alături de descrierea: „Hahahaha, băiatul ăsta e de speriat!” Iubita lui Ronaldo a postat și o filmare alături de Jose Sevilla, cel cu care chiar ar fi lucrat la magazinul de lux. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!