GALERIE FOTO „Am plecat cu jumătate de magazin!” Georgina Rodriguez a dezvăluit cât a putut să cheltuie într-o dimineață la cumpărături! Suma este uriașă 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Martie 2023, 11:56
Data actualizarii: Duminica 26 Martie 2023, 11:57

Georgina Rodriguez (29 ani) a cunoscut faima după relația cu Cristiano Ronaldo (38 ani). 

Georgina era vânzătoare într-un magazin de lux când s-a cunoscut cu superstarul portughez, în perioada în care acesta juca la Real Madrid. De atunci, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar viața tinerei care este argentiniană cu origini spaniole s-a schimbat complet. 

Între timp, Georgina a devenit influencer dar și model și a ajuns să aibă întregi colecții din piesele pe care înainte obișnuia să le vândă. Tânăra are și propriul serial documentar în care povestește despre viața de lux pe care o duce în prezent, dar și despre greutățile pe care le-a trăit. 

Georgina Rodriguez, cumpărături de zeci de mii de euro într-o singură dimineață 

Modelul a spus în repetate rânduri că este extrem de pasionată de modă, astfel că ține pasul cu trendurile. În timpul unui episod din documentarul său, Georgina a fost filmată la cumpărături, pe una dintre cele mai faimoase străzi de fashion din Sardinia, în compania prietenelor sale. 

„Când merge ea la cumpărături nu există limite. Poate să aibă orice își dorește. Nu probează hainele, nu are chef. Îi place ceva? Își cumpără. Apoi acasă probează să vadă cum îi vine, însă are un ochi...orice își cumpără îi vine bine”, a spus Mamen Morales, apropiata Georginei. 

Tânăra a fost filmată la cumpărături, după ce pusese ochii pe un trening gri de cașmir al cărui preț se ridica la 7.000 de euro. Deși nu și l-a achiziționat, Georgina a ajuns să cheltuiască nu mai puțin de 27.500 de euro în acea sesiune de shopping: „Am fost să cumpăr ceva pentru plajă și la final am plecat cu jumătate de magazin”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!