„Copiii mei sunt loviți!” Georgina a dezvăluit ce i-a spus băiatului său după ce a fost bătut la școală 

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 22:45
Data actualizarii: Duminica 02 Aprilie 2023, 22:46

Georgina Rodriguez (29 ani) și Cristiano Ronaldo (38 ani) formează un cuplu din 2017. 

Modelul argentinian cu origini spaniole se și ocupă de creșterea copiilor superstarului portughez. Cei doi au împreună două fetițe, cea mai mică fiind născută acum un an, când Georgina a pierdut la naștere un băiețel. Tânăra este cea care i-a crescut pe copii, iar recent a dezvăluit că aceștia au probleme la școală. 

Într-un interviu acordat recent, Georgina a dezvăluit prin ce trec copiii ei la școală, acolo unde sunt loviți de alți copii. Modelul a relatat și o întâmplare când unul dintre băieți s-a întors plângând acasă, după ce a fost lovit la școală, divulgând și ce i-a transmis celui mic. 

Cum a reacționat Georgina Rodriguez când băiatul său a fost lovit la școală 

„Sunt foarte tânără și îmi plac copiii. Sunt extrem de organizată, îmi plac copiii mei mult, însă nu ai altora. Noi mamele ne cunoaștem foarte bine copiii și avem răbdarea pentru a-i educa și pentru a le oferi timpul nostru. Au personalități diferite. 

La școală îi lovesc alți copii și nu se apără. Și se scufundă. Unul dintre băieții mei s-a întors plângând acasă pentru că l-au lovit. 'Tu nu știi să te aperi, cu cât te încălzești prin casă?', i-am zis. Adevărul e că le spun să nu se bată și la școală sunt foarte educați. Chiar nu mi-ar plăcea ca copiii mei să meargă pe acolo și să îi lovească pe ceilalți”, a declarat citată de mujerhoy.com

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!