Anglia

VIDEO Reacția lui Cristiano Ronaldo după ce ar fi transmis fanilor lui Manchester United: "Nu am terminat treaba!"

Transferat la începutul sezonului la Manchester United, Cristiano Ronaldo nu a reușit să câștige niciun trofeu cu formația de pe Old Trafford.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 21:45
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 22:13

Pe ultimul meci jucat pe această arenă în acest sezon, Manchester United s-a impus cu 3-0 în fața celor de la Brentford, iar la final jucătorii au petrecut câteva minute pe teren, pentru a le mulțumi suporterilor pentru susținere. 

Cristiano Ronaldo i-a aplaudat pe fani și a fost filmat de camere când, aparent, a transmis un mesaj care are legătură cu viitorul său pe Old Trafford: "Nu am terminat treaba!".

La câteva ore după apariția acestei informații, starul portughez a dezmințit tot prin intermediul unei postări pe unul dintre conturile de Instagram ale unuia dintre fancluburile sale: "Nu am spus asta".

Un nou record pentru Ronaldo

Manchester United a câștigat luni seara cu 3-0 meciul din Premier League cu Brentford, iar Cristiano Ronaldo a semnat una dintre reușitele de pe "Old Trafford", din penalty.

Portughezul a ajuns la 24 de goluri în acest sezon pentru United (18 în campionat), cel mai mare număr de goluri pentru un fotbalist de peste 37 de ani din Top 5 campionate europene în ultimele trei decenii.

Modifică setările cookies