FOTO A ieșit la plimbare cu o geantă care costă cât un apartament în București! Accesoriul cu care a făcut furori Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez Cristiano Ronaldo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 Aprilie 2024, 17:38
Data actualizarii: Miercuri 03 Aprilie 2024, 17:50

Georgina Rodriguez este una dintre cele mai în vogă femei, relația sa cu Cristiano Ronaldo transformând-o într-o adevărată vedetă.

De curând, tânăra de 30 de ani a postat niște fotografii în care apare îmbrăcată într-o rochie mulată, de culoare gri închis, la care a accesorizat mai multe bijuterii, dar și o geantă Hermes Birkin, în valoare de peste 100.000 de euro. 

Cristiano Ronaldo, dezvăluiri despre relația cu Georgina Rodriguez

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au trecut printr-o tragedie în 2022. Cei doi au devenit părinți din nou, însă evenimentul a fost marcat de decesul la naștere al unuia dintre gemeni. 

La mai bine de un an și jumătate de la respectivul momentul, Cristiano Ronaldo a mai făcut anumite destăinuiri despre acest subiect și despre importanța partenerei lui în viața sa. 

"A suferit când era tânără și privește viața cu alți ochi. Mă ascultă, îmi oferă stabilitate și a făcut în așa fel încât să nu cad după moartea băiatului nostru. 

Vreau să mă căsătoresc cu ea, este în plan și acest lucru. Este foarte matură pentru vârsta ei", a povestit starul portughez. 

Cristiano și Georgina au împreună două fetițe: Alana și Bella Esmeralda. În 2017, fotbalistul a anunțat că a devenit tată de gemeni prin intermediul unei mame surogat. De asemenea, portughezul mai are un băiat, pe Cristiano Jr, care s-a născut în Statele Unite în 2010. Identitatea mamei sale este necunoscută.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!