GALERIE FOTO A fost seara lui Ronaldo, dar toți ochii au fost pe Georgina! Rochia mini în care a apărut a întors toate privirile 

Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Globe Soccer Awards Stiri Georgina Rodriguez la Globe Soccer Awards / Sursa foto: Profimedia
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 20 Ianuarie 2024, 11:38
Data actualizarii: Sambata 20 Ianuarie 2024, 12:24

Cristiano Ronaldo (38 ani) a fost premiat la Globe Soccer Awards din Dubai. 

Atacantul lui Al Nassr a plecat acasă cu trei trofee de la Globe Soccer Awards din Dubai. Cristiano Ronaldo a primit "Maradona Award" pentru cele 54 de goluri marcate în 2023 - record la nivel mondial în acest an. Portughezul nu a mers singur la gala din Dubai, ci însoțit de frumoasa sa parteneră, Georgina Rodriguez (29 ani). 

Georgina Rodriguez a întors toate privirile în Dubai 

Georgina a purtat o rochie albă mini, din dantelă, care îi evidenția picioarele bronzate, dar și sânii voluptuoși. Influencerița a purtat și bijuteriile sale extrem de scumpe cu care și-a obișnuit fanii, accesorizare cu o geantă grena și o pereche de pantofi albi, cu platformă. 

  • Georgina Rodriguez la Globe Soccer Awards / Sursa foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo: "Arabia Saudită e peste Ligue 1"

Starul portughez a oferit și un interviu pe scenă în care a vorbit despre nivelul campionatului din Arabia Saudită. Ronaldo spune că Saudi Pro League este deja la un nivel superior față de Ligue 1, campionatul Franței.

"Campionatul din Arabia Saudită nu este mai slab decât Ligue 1. Saudi Pro League este deja un campionat mai competitiv decât Ligue 1, pot spune asta după un an petrecut aici. Suntem mai buni decât Franța deja.

Am venit aici să schimb mentalitatea. Mă simt foarte fericit la Al Nassr, a fost o mare schimbare. Campionatul din Arabia Saudită este într-un proces de transformare, va dura ceva timp, dar pas cu pas va atinge cel mai înalt nivel. Cred că în curând va deveni unul dintre cele mai puternice trei campionate din lume. E un motiv de mândrie", a spus Cristiano Ronaldo.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!