Razboiul dintre McGregor si staff-ul lui Khabib continua! Irlandezul e PUS LA ZID: "Du-te si deschide-ti un magazin cu lichioruri, suflet slab!"

Razboiul dintre McGregor si staff-ul lui Khabib continua! Irlandezul e PUS LA ZID: "Du-te si deschide-ti un magazin cu lichioruri, suflet slab!"

Razboiul dintre Conor McGregor si staff-ul lui Khabib Nurmagomedov nu pare sa aiba sfarsit. 

Managerul lui Khabib Nurmagomedov i-a dat replica lui Conor McGregor dupa ce irlandezul a analizat infrangerea sa in fata rusului intr-un mesaj lung publicat pe Instagram. 

Ali Abdelaziz, controversatul reprezentant al lui Nurmagomedov a oferit o reactie categorica la spusele lui McGregor. 

"In primul rand, campionul este mult prea ocupat si nu da doi bani pe ce spune lumea, dar acesta este raspunsul meu pentru un suflet slab... el si echipa lui de doi bani si-au gasit deja niste scuze de doi bani...", a scris Abdelaziz. 

"Du-te si deschide-ti un magazin cu lichioruri si concentreaza-te asupra vanzarii de alcool, mai ales dupa toate prostiile pe care le-ai spus. Taci d******i din gura si treci peste!", a continuat managerul lui Khabib. 

Conor McGregor a vorbit despre greselile pe care le-a facut si a explicat cum s-a intamplat sa fie invins de rusul Khabib, amintind ca asteapta sa-i fie acordata revansa, pentru a arata cine este, de fapt, mai puternic. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Site-ul Consiliului Județean Cluj, spart de hackerii „Meowless”. Ce sumă de bani cer pentru a nu face publică baza de date
BRAT
Modifică setările cookies