Abia acum s-a aflat! Ce s-a intamplat cu adevarat dupa lupta dintre McGregor si Khabib! Un fan a sarit in mijlocul HAOSULUI: "Conor putea fi OMORAT!"
Joi 18 Octombrie 2018, 17:53

Abia acum s-a aflat! Ce s-a intamplat cu adevarat dupa lupta dintre McGregor si Khabib! Un fan a sarit in mijlocul HAOSULUI: "Conor putea fi OMORAT!"

Fanul a sarit in cusca pentru a-l apara pe McGregor!

Nebunia de la finalul luptei dintre Conor McGregor si Khabib Nurmagomedov inca nu a fost elucidata complet. Comisia Atletica din Nevada urmeaza sa-i sanctioneze pe cei doi pentru cele 2 conflicte, cel din ring intre McGregor si staff-ul lui Khabib, si cel din afara custii intre noul campion UFC si staff-ul lui McGregor.

Un fan prezent la gala dezvaluie acum cum au stat lucrurile cu adevarat in ring. David Martin, 41 de ani, s-a aflat chiar la marginea custii si a fost surprins de camere cand a intrat in ring si s-a implicat in lupta lui McGregor cu staff-ul lui Khabib. Martin dezvaluie ca a vrut sa-l salveze pe McGregor de o "posibila lovitura care i-ar fi fost fatala!"

"Nu as spune ca adrenalina m-a condus. As spune ca patriotismul a facut-o. Am considerat ca Rusia ataca Irlanda. Am considerat ca sunt cativa rusi care ataca un luptator obosit si invins dupa lupta si era atacat de ceea ce credeam eu ca sunt fani rusi. Trebuia sa intervin" le-a spus David Martin celor de la USA Today. Martin este CEO-ul unei companii care lucreaza cu UFC-ul.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Oana vs Antinia
Oana și Antinia au cântat în numele iubirii, pentru muzică. Ce alegere a făcut Irina Rimes?

12:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Claudia Vs Izabela
Tensiune între antrenorii Vocea României. Claudia și Izabela au dat tot ce e mai bun, însă uite cum au reacționat Smiley și Tudor

13:37
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Dalina vs Lina
Dalina și Lina au interpretat într-un mod original piesa lui Katty Perry "Roar" și au sfârșit confruntarea într-o mare de aplauze. Pe cine a ales Smiley?

08:42
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Alexandra vs Teodora vs Romanița
Au pășit pe scena Vocea României ca niște adevărate artiste și au realizat un trio fantastic. A fost o alegere grea, însă Tudor a decis

11:12
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Maria Vs Eva
Emoții mari pe scena Vocea României. Uite cum s-au descurcat Maria și Eva

09:13
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Andrei vs Claudiu
Până și Adele ar fi dansat pe o asemenea interpretare. Uite ce moment plin de energie au avut băieții pe scenă. Ce-a avut de spus Smiley?

12:15
VOCEA ROMANIEI
Vocea României - sezonul 8: Madalina vs Maria
Transmit o emoție pe care e greu să nu empatizezi. Mădălina și Maria au abordat o interpretare foarte interesantă însă antrenorii au avut păreri diferite

10:59
LA MARUTA
Călătorul aventurier, imagini fabuloase din Columbia

08:43
LA MARUTA
România, te iubesc!, 10 ani de povești

05:32
LA MARUTA
Skivo, o zi în culisele vloggingului

06:20