Decizia finala luata de Florentino Perez! Ce se intampla cu Solari dupa primele 3 partide

Decizia finala luata de Florentino Perez! Ce se intampla cu Solari dupa primele 3 partide

Santiago Solari a fost ales antrenor interimar la Real Madrid dupa demiterea lui Lopetegui, insa fostul mare jucator a reusit sa transforme echipa intr-un timp record.

Santiago Hernan Solari este numele antrenorului lui Real Madrid. Desi numirea lui a fost o solutie de avarie, pe termen scurt, Florentino Perez a decis sa-i ofere acestuia sansa de a ramane antrenor la Real, scrie Marca. Cel putin pana la inceputul lui 2019 Solari va continua sa pregateasca echipa!

Solari a inceput extraordinar la Real Madrid, castigand primele 3 partide cu un golaveraj total de 11-0! Totusi, adversarele au fost slabe - Melilla, Valladolid si Viktoria Plzen. Avand insa in vedere perioada de cosmar prin care a trecut echipa in ultimele saptamani cu Lopetegui, progresul cu Solari l-a convins pe Florentino Perez.

Totusi, cei de la Real Madrid raman atenti la disponibilitatea antrenorilor doriti la club, considerand ca sansele lui Solari de a repeta succesul lui Zinedine Zidane sunt foarte mici. Totusi, Solari ar putea primi sansa de a continua pana la finalul sezonului daca vor continua rezultatele bune iar o solutie de top pentru banca Realului nu va deveni disponibila.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Pompierii români vor interveni pentru stingerea incendiilor din Grecia.Vineri vor pleca 112 militari
BRAT
Modifică setările cookies