Transferul pentru care Ronaldo insista la Juventus: "Doar asa putem castiga Champions League!" Jucatorul vrea sa plece de la Real

Transferul pentru care Ronaldo insista la Juventus: "Doar asa putem castiga Champions League!" Jucatorul vrea sa plece de la Real

Juventus ar mai putea aduce in iarna un jucator de la Real Madrid.

Dupa ce in vara l-au transferat pe Cristiano Ronaldo, italienii il pot aduce in urmatoarea perioada de transferuri pe Keylor Navas. Portarul din Costa Rica in varsta de 31 de ani a devenit varianta a doua dupa venirea lui Courtois si isi doreste sa plece, noteaza Calciomercato.

Presa spaniola a scris ca Ronaldo ar fi discutat deja cu sefii lui Juventus pentru aducerea lui Navas. Cristiano si-a sustinut cauza in fata conducerii clubului italian spunand ca Navas reprezinta garantia pentru castigarea UEFA Champions League.

Juventus l-a mai vrut pe Navas si in vara, dar la acel moment goalkeeper-ul a ales sa continue la Real. Navas este portarul alaturi de care Real Madrid a castigat cele trei trofee consecutive in UEFA Champions League.

 VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Româncă din China, despre epidemia de coronavirus: “E panică. Am un rucsac plin de măşti”
BRAT