Sa fie el STARUL lui Mutu de la tineret? Selectionerul U21 a pus ochii pe un jucator de la Botosani: "A vazut un jucator interesant!"

Selectionerii nationalelor au fost prezenti la Giurgiu, in tribune, la meciul dintre Astra si Botosani, incheiat 1-0 pentru gazde.

Atat Mirel Radoi, cat si Adrian Mutu au prezentat ieri lista preliminara a stranierilor convocati la nationala mare, respectiv cea U21. Cei doi selectioneri au fost impreuna in tribune la meciul dintre Astra si Botosani, alaturi de Mihai Stoichita, care a declarat la finalul meciului ca Adi Mutu, a carui lista de stranieri a fost destul de restransa, a pus ochii pe un jucator de la Botosani.

"Am venit sa vedem toti fotbalistii care au fost pe teren. Meciul a fost decis la pauza, cand Bogdan a mutat. Mi-a placut, dar nu trebuie sa imi placa mie, trebuie sa ii placa lui Mirel.

Nu am venit special pentru Tamas, am vorbit cu el dupa ce s-a intamplat nenorocirea. Voi merge si acum sa il felicit pentru taria pe care o are si ca putut sa joace foarte bine, chiar daca a suferit un astfel de eveniment.

A vazut si Adi Mutu in aceasta seara jucatori interesanti, a vazut un jucator care, din pacate, nu prea l-am vazut la lotul national cand avea dreptul sa joace la juniori. A intrat a doua repriza la Botosani, nu ii spun numele.

Chindris mi s-a parut bun, foarte bun", a declarat Mihai Stoichita la finalul meciului.

Alexandru George Cimpanu (19 ani) este atacantul lui Botosani pe care Adrian Mutu a pus ochi si care ar putea fi convocat in premiera la nationala de tineret a Romaniei. Tanarul jucator a disputat 13 meciuri in tricoul lui Botosani in acest sezon, iar cota sa de piata este de 150.000 de euro, conform Transfermarkt.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Patru la sută dintre persoanele confirmate cu Covid-19 în România au murit, iar 51% s-au vindecat
BRAT