Razvan Burleanu Echipa Nationala de Fotbal Federatia Romana de Fotbal MIhai Stoichita Nationala

Burleanu și Stoichiță au revenit în țară după ultimele negocieri și au dezvăluit când anunță selecționerul! Reacție dură a lui Mihai Stoica

Federația Română de Fotbal continuă căutările pentru noul selecționer al naționalei României. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 23:26
Data actualizarii: Miercuri 29 Decembrie 2021, 23:30

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal și Mihai Stoichiță, șeful Comisiei Tehnice, au zburat la Nisa în cursul zilei de marți, pentru a negocia cu Laszlo Boloni, după ce au fost refuzați de Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu și Dan Petrescu. 

Reveniți în țară, cei doi nu au dorit să ofere detalii legate de negocieri, însă Mihai Stoichiță a dezvăluit un termen legat de anunțul noului selecționer: „Au fost doar discuții! Cu toată lumea. O să vedeți după data de 31”, a spus șeful Comisiei Tehnice pentru ProSport

Mihai Stoichiță a comentat propunerile de selecționer

Chestionat în continuare despre posibilul înlocuitor al lui Mirel Rădoi, dar și de numele vehiculate în presă, Mihai Stoichiță a oferit detalii. 

„Sunt propuneri. Unii au dat 5, unii au dat 3, unii au dat 6. Sunt la mine, nu sunt obligat să le arăt la nimeni, alea nu sunt ca să le arăt la lume. Sunt propunerile celor din Comisia Tehnică, într-o ordine aleatorie. Fiecare și-a asumat răspunderea să propună unul, doi, trei, patru, cinci selecționeri. Sau șase, mi se pare că unul a propus și șase. Și atunci, noi trebuie să luăm în discuție toate numele care apar. Nu sunt voturi, să fie foarte clar”, a declarat acesta. 

Reacție dură a lui Mihai Stoica: „Ori ne facem că îl căutăm, ori căutăm selecționer?”

Managerul general de la FCSB a vorbit despre declarațiile făcute de Mihai Stoichiță, dar și despre deplasarea celor doi în Franța, având o reacție acidă. 

„Ori ne facem că îl căutăm, ori căutăm selecţioner? Nu înţeleg. Când un antrenor e sub contract, cum e Răzvan Lucescu, normal că refuză. Că-i sub contract! 

Sunt curios să vedem ce se întâmplă cu Boloni. Înainte, era ofertant (n.r. - postul de selecţioner). Acum, în opinia mea, problema numărul 1 e că n-au bani”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!