Becali S-A DEZLANTUIT! Vrea sa dea bani de la el ca sa plece Contra de la nationala: "Am vrut sa facem memoriu! Pleaca, ca ne distrugi!"

Gigi Becali continua razboiul cu Cosmin Contra.

Gigi Becali l-a criticat dur pe Cosmin Contra dupa ce selectionerul nu a luat in lotul pentru meciurile cu Spania si Malta niciun jucator de la FCSB, nici macar pe Florinel Coman. 

Dupa ce Florinel Coman a marcat marti seara in tricoul nationalei U21, patronul FCSB a izbucnit din nou. 

Gigi Becali a dezvaluit ca a vrut sa faca un memoriu in care sa ceara demiterea lui Cosmin Contra. Patronul FCSB critica Federatia pentru ca ofera un salariu mare "unui om care nu stie nimic", care "habar n-are de fotbal". 

Becali s-a oferit chiar sa ii mai ofere inca un salariu selectionerului pentru ca acesta sa plece de la nationala. 

"Contra trebuie sa stie un lucru: daca nu stii sa faci selectie, mai bine te duci si stai acasa. Noi chiar am vrut sa facem memoriu, ca asociatie a Federatiei. Nu putem sa dam 800.000 de euro unui om care nu stie. Aici a demonstrat ca habar n-are, omul habar n-are de fotbal. Ca fotbalist, da, a fost mare, dar ca antrenor nu stie de capul lui. Daca o sa il tinem acolo, sa dam bani, sute de mii de euro, nu o sa ne mai calificam niciodoata. Am conceput un comunicat, pe care sa il dam si public, si la Federatie.

Nu ne convine sa dam sute de mii de euro unui om care nu stie fotbal. Sa il incarcam de sute de mii de euro, sa isi bata joc de bani? Iti mai dam inca 800, dar pleaca, ca ne distrugi!", a declarat Gigi Becali pentru PRO TV. VIDEO PROTVPLUS.RO

Laura Popa - MasterChef 2019

Laura, specialistă în domeniul finanțelor, vrea să demonstreze că este demnă de acest show și i-a îndulcit pe chef Hadad, Chelaru și Tudoran. "Doamne ajută de bărbatul care reușește să mă suporte"


06:51
Sergiu Nap si Oana Chele - MasterChef 2019

O stilistă și un scenograf au venit să facă artă în bucătăria MasterChef


03:00
Ramona Bumbac - MasterChef 2019

Ea este Ramona, are 40 de ani și a venit cu un preparat care i-a făcut pe chefi să se contrazică: "Mie mi se pare că femeia a ieșit din zona de confort..."


07:45
Andrei Popa - MasterChef 2019

Andrei Popa, ”Hipster Jesus”, a pregătit o farfurie care i-a dat pe spate pe cei trei jurați


06:43
. Denisa Chirilă - MasterChef 2019

Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”


06:47
Denisa Chirilă, cardiologul care le-a dat palpitații juraților Masterchef: ”Seara, frâng inimi”

00:29
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Românii au talent - Fii eroul nostru!

00:30
Cristi Minculescu și Pacha Man au lansat "Unde inima mea bate", o piesă cu un mesaj special pentru românii plecați în străinătate

03:58
Gospodari Fără Pereche - Fetelor, alegeți-vă jumătatea!

00:30
Gunoiul imobiliar ”înghite” România. Construcțiile noi au poluat hectare întregi de teren
BRAT