El e Messi de Romania: Gigi Becali a dat lovitura cu el! Dan Petrescu regreta transferul verii la rivala din campionat: "E un castig sigur pentru FCSB"

El e Messi de Romania: Gigi Becali a dat lovitura cu el! Dan Petrescu regreta transferul verii la rivala din campionat: "E un castig sigur pentru FCSB"

Dan Petrescu a vorbit despre avantajul pe care il va avea FCSB dupa unul dintre transferurile verii.

Antrenorul de la CFR Cluj nu s-a sfiit sa spuna ca regreta ca l-a pierdut pe Cristi Manea si ca acesta a ajuns la rivala FCSB. Dan Petrescu l-a comparat pe jucatorul proaspat ajuns la echipa lui Gigi Becali cu Messi si a afirmat ca va fi cu siguranta un castig pentru vicecampioana de sezonul trecut. 

Petrescu a laudat abilitatile lui Manea pe care le-a observat in perioada in care jucatorul a evoluat pentru CFR Cluj.

"Imi pare rau ca Cristi Manea nu mai este la CFR Cluj. Am zis ca daca va pleca, il vom pierde pe Messi! El a fost Messi pentru CFR Cluj, a fost jucatorul U21 care a jucat meci de meci, nu s-a simtit ca era asa de tanar. A jucat la fel ca toti, a jucat excelent doi ani. Acum ne bazam pe Costache, pe Itu. Au jucat foarte bine, sa vedem cat vor rezista. Acest sistem cu sezon regulat si play-off ii avantajeaza pe FCSB, Viitorul, Craiova, pentru ca noi nu avem prea multe solutii. Cristi Manea este o pierdere foarte mare si un castig sigur pentru FCSB", a spus Dan Petrescu la DigiSport. 

FCSB a ajuns la un acord cu Apollon FC pentru imprumutul cu optiune de cumparare a fundasului Cristin Manea.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 21 morți și 600 de răniți. Imagini terifiante
BRAT