OFICIAL | Viorel Moldovan, prezentat la Petrolul! Prima reactie a antrenorului dupa ce a semnat

OFICIAL | Viorel Moldovan, prezentat la Petrolul! Prima reactie a antrenorului dupa ce a semnat

Viorel Moldovan (48 de ani) a semnat in cele din urma cu Petrolul Ploiesti.

UPDATE 16:40: Viorel Moldovan a fost prezentat oficial la Petrolul!

Clubul din Ploiesti a facut anuntul oficial prin intermediul unei postari pe Facebook! Viorel Moldovan a oferit si prima reactie dupa ce a semnat:

"Tentatia acestei provocari a fost mult, mult prea mare, si ideea in sine, aceea de a reusi o noua promovare, de aceasta data cu FC Petrolul, m-a motivat foarte mult si a stat la baza deciziei mele de a veni la Ploiesti. Stiu ca voi lucra la un club cu traditie, cu suporteri minunati, cu istorie, iar asta ma face sa fiu extrem de entuziasmat ca am ajuns la Petrolul!", a declarat Viorel Moldovan, potrivit Facebook-ului oficial de la Petrolul.


Conform GSP, cele doua parti au ajuns la un numitor comun in ceea ce priveste contractul si obiectivul pentru noul sezon - promovarea. Desi se discuta intens zilele acestea s-o preia pe Rapid, Moldovan a decis pana la urma sa semneze cu "lupii galbeni".

Petrolul Ploiesti a ratat promovarea in Liga 1, dupa ce a terminat play-off-ul pe locul 6 si s-au orientat rapid. Ploiestenii l-au avut pe listă si pe fostul selectioner Cosmin Contra, insa au parafat intelegerea cu Viorel Moldovan. "Comisarul" i-a convins pe acestia si datorita faptului ca are cheia succesului unei promovari. Sezonul trecut a dus-o pe Chindia Targoviste in Liga 1.

Moldovan le-a mai antrenat in trecut pe FC Vaslui, FC Brasov, Sportul Studentesc si nationala U21. De asemenea, a fost „secund” al primei reprezentative in ultimul mandat al lui Anghel Iordanescu. In strainatate, a pregatit-o pe Auxerre doar pentru o perioada scurta de 4 luni.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Reguli stricte de Crăciun și Revelion 2020. Reacția unei turiste când a aflat că nu va putea dansa
BRAT