Liga 1

„Edi nu va pleca!” Declarația menită să calmeze spiritele la FCSB

Gigi Becali a „rupt” pactul semnat cu Edi Iordănescu și a început din nou să critice public jocul echipei sale.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 19:42
Data actualizarii: Miercuri 10 Noiembrie 2021, 19:48

Deși echipa pregătită de Iordănescu jr. stă foarte bine în clasament și nu a mai pierdut de ... etapte, patronul se declară nemulțumit de jocul acesteia. 

Gigi Becali și-ar dori ca echipa sa să joace mai spectaculos și să practice un joc combinativ, care să nu-i permită adversarului să ajungă la minge.

Helmut Duckadam este de părere că actualul conflict dintre patron și antrenor nu vor degenera în viitor.

„Eu cred că Edi nu va pleca de la Steaua (FCSB). La mijloc este şi acea clauză de o jumătate de milion de euro. Cel puţin aşa am înţeles. Pe de altă parte, nu pre văd ca Dică să plece de la Naţională, de lângă Rădoi, mai ales că Rădoi e încă antrenorul ”tricolorilor”

Sincer însă, nu mă aşteptam să apară aceste neînţelegeri între Gigi Becali şi Edi Iordănescu. Credeam că el va avea mână liberă să lucreze la FCSB. Acum, chiar nu ştiu ce-şi doreşte Gigi Becali, în condiţiile în care Edi este în grafic în privinţa obiectivului propus, câştigarea campionatului”, a spus Duckadam, potrivit Telekom Sport.

Becali a anunțat ce se întâmplă cu Iordănescu dacă reușește să ia titlul cu FCSB

Gigi Becali a oferit declarații explozive după remiza FCSB-ului cu FC Voluntari, 0-0.

Într-o intervenție telefonică în cadrul emisiunii "Ora Exactă în Sport" de la PRO X, Gigi Becali a vorbit despre situația de la club și despre promisiunea făcută lui Edi Iordănescu, aceea de a nu se băga peste ceea ce se întâmplă la echipă în perioada în care el este antrenor. (Mai multe detalii AICI!)

CITESTE SI
Modifică setările cookies