Ionut Radu FC Botosani Genoa Liga 1 Liga 1

ULTIMA ORA | Pleaca Radu, dar vor un alt roman! Ce jucator din Liga 1 poate ajunge la Genoa! Oferta a fost confirmata de club

Genoa a facut oferta pentru un portar din Liga 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 27 Ianuarie 2020, 16:13
Data actualizarii: Luni 27 Ianuarie 2020, 16:26

Portarul celor de la Genoa, Ionut Radu, si-a gasit echipa. Dupa ce portarul care apartine de Inter, dar este imprumutat la Genoa a fost scos din echipa dupa venirea lui Mattia Perin, Ionut Radu a decis sa plece. Potrivit celor de la les-transferts.com, Inter a ajuns la un acord cu Nice pentru imprumutul lui Radu in Ligue 1 pentru o perioada de 18 luni.

Potrivit stiri.botosani.ro, cei de la Genoa au facut o oferta pentru jucatorul celor de la FC Botosani, George Cimpanu. Acest lucru a fost confirmat si de patronul clubului, Valeriu Iftime, care spune ca suma de transfer ar fi fost bunicica, insa nu il va lasa pe Cimpanu sa plece.

"Cimpanu a jucat foarte bine in amicale. Am o oferta de la Genoa pentru el dar nu ii dau drumul. Suma este bunicica dar el trebuie sa joace meci de meci in Liga 1 si apoi sa plece intr-un campionat mai puternic. Altfel se pierd si copiii astia"
, a declarat Valeriu Iftime pentru sursa citata.

Goerge Cimpanu (19 ani) este un mijlocas ofensiv si este crescut de FC Botosani. Acesta este cotat la 150.000 de euro pe transfermarkt.com

Modifică setările cookies