INCREDIBIL! Anunt de ultim moment cu privire la viitorul lui Ionut Radu! Decizia luata de cei din conducerea celor de la Genoa

INCREDIBIL! Anunt de ultim moment cu privire la viitorul lui Ionut Radu! Decizia luata de cei din conducerea celor de la Genoa

Ionut Radu a pierdut postul de titular la Genoa.

Odata cu transferul lui Mattia Perin de la Juventus, Ionut Radu nu a mai prins primul unsprezece la Genoa. Desi impresarul romanului s-a declarat extrem de nemultumit de aceasta decizie si se vorbea despre o revenire a portarului la Inter sau un transfer la alta echipa unde sa joace, se pare ca Radu ar putea ramane la Genoa.

Potrivit fanatik, conducerea i-ar fi propus lui Ionut Radu sa mai ramana la Genoa inca un an. Perin a comis-o grav in ultima etapa din Serie A, cand Genoa a fost invinsa de AS Roma cu 3-1.

Si fanii sunt de partea lui Radu si ii condamna pe cei din conducerea lui Genoa pentru titularizarea lui Perin:

"Foarte buna afacere! Ati vrut sa le faceti o favoare prietenilor vostri de la Juventus, luandu-l pe Mattia Perin si punandu-l imediat titular. Ionut Radu este de 100.000 de ori mai bun decat acest „jalon”, care a fost pus titular doar pentru a fi valorificat in ochii sefilor clubului de care apartine?!", a spus unul dintre fani.

"L-au adus pe Perin pentru a-l indeparta pe roman din poarta. Acum greseala lui Perin de la golul 3 din meciul cu AS Roma, sper sa va dea de gandit.", a spus un alt fan.

Citeste si:Ionut RaduGenoa
VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin astăzi proba scrisă la Matematică
BRAT
Modifică setările cookies