cfr CFR Cluj Liga 1 Marius Sumudica sumudica Superliga

S-a aflat totul acum! Ce au discutat liderii vestiarului cu Șumudică după partida de la Belgrad

Antrenorul a fost foarte supărat pe jucătorii săi după umilința de la Belgrad.

Alecu Mihai
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 21:03
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 21:38

Declarațiile pe care Marius Șumudică le-a făcut după înfrangerea severă din Serbia, 4-0, contra celor de la Steaua Roșie Belgrad, au lăsat de înțeles nemulțumirea care există, iar asta nu a făcut decât să tensioneze și mai mult atmosfera din lot.

Conducerea clubului CFR a emis un comunicat prin care își exprima susținerea față de antrenor, în ciuda faptului că în presă se vorbea de faptul că acesta ar putea fi pe făraș, iar patronul ardenelenilor, Neluțu Varga, este deja în negocieri cu posibili înlocuitori.

Conform digisport, lucrurile s-au calmat în dimineața zilei de joi, iar liderii vestiarului, Ciprian Deac, Mario Camora și Ovidiu Hoban ar fi făcut pace cu tehnicianul, cu toții fiind de acord că urmează o serie de meciuri grele, iar jucătorii trebuie să fie concentrați pentru a obține rezultate mai bune.

CFR a pierdut prima manșă din playoff-ul Europa League cu Steaua Roșie, 0-4. Clujenii au fost dominați total de sârbi, care sunt cu un pas în grupele Europa League, iar în returul de la Gruia au șanse minime de a accede în faza următoare a competiției. 

La finalul partidei, Marius Șumudică a fost un car de nervi. Antrenorul grupării din Gruia se apără după acest eșec și acuză că jocul s-a pierdut din cauza greșelilor individuale comise de elevii săi, argumentând că nu poate pregăti acest lucru. 

Un singur remarcat a avut Șumudică în meciul cu Steaua Roșie, pe Claudiu Petrila (20 de ani), pe care l-a lăudat pentru efortul depus. 

Șumudică: „Îmi pierd toți prietenii pentru că apăr acest club, dar pe mine nu mă apără nimeni!”

„Trebuie să recunoaștem că e un rezultat rușinos din cauza unor greșeli individuale incredibile. În fotbal, ca în orice altă meserie, ai de învățat. Sper ca jucătorii să trăiască aceeași umilință și stare sufletească pe care o trăiec eu.

A doua repriză, două goluri de cascadorii râsului, nu am văzut în viața mea, în toată cariera mea, nici când antrenam la Divicia C astfel de goluri. Trebuie să spunem adevărul, de fiecare dată am venit în fața dumneavoastră, am avut tăria să recunosc când am greșit, dar de data aceasta trebuie să fie cinci-șase jucători și să vă explice ce s-a întâmplat, și să le fie rușine de Petrila, un copil de 20 de ani care a dat totul. 

Când am jucat cu trei fundași centrali, m-a tocat o țară întreagă. Acum am jucat cu patru, sistemul unde ei se simt cel mai bine. 

„Este Șumudică vinovat?”

 CFR a pierdut axul central, anul trecut erau în fața apărării Bordeianu, Djokovic, acum eu improvizez. Era Burcă,  fundaș de echipă națională, Vinicius! Cu cine să joc?

Să o pun pe mama să joace? Îmi pierd toți prietenii din presă că apăr acest club, dar pe mine nu mă apără nimeni. Eu sunt un om care spun lucrurilor pe nume. 

Este cel mai greu moment, mai ales că mă aflu în fața dumneavoastră, oameni cunoscători de fotbal. Îmi cer scuze poporului român, dar aș vrea și eu să văd care este opinia dumneavoastră despre meci. Este Șumudică vinovat?”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă. 

CFR Cluj are locul asigurat în grupele Conference League, iar jucătorii lui Șumudică au ocazia de a spăla umilința din meciul de la Belgrad duminică, contra lui FC Argeș, de la 21:30, LIVE TEXT pe www.sport.ro. 

Modifică setările cookies