"Sa-l dea repede! S-ar putea sa-l dea cu 3 la anul." Gigi Becali, sfatuit sa accepte de urgenta oferta americanilor pentru Coman

"Sa-l dea repede! S-ar putea sa-l dea cu 3 la anul." Gigi Becali, sfatuit sa accepte de urgenta oferta americanilor pentru Coman

Florinel Coman este aproape de un transfer in MLS, la Orlando City.

Florinel Coman a ajuns la un acord cu formatia din MLS. Tot ce mai trebuie facut pentru a se definitiva transferul este ca Gigi Becali sa se inteleaga cu cei de la Orlando City in vederea sumei de transfer.

Patronul FCSB-ului a solicitat 9 milioane de euro in schimbul a 60% din drepturile lui Florinel Coman.

Fostul sef de la Liga Profesionista de Fotbal, Dumitr Dragomir, il sfatuieste pe Gigi Becali sa il dea cat mai repede posibil pe "Mbappe" pentru ca preturile vor scadea in urmatoarea perioada.

"Toata lumea reduce din preturi. Sa-l dea repede, foarte bun jucator. S-ar putea sa-l dea cu 3 la anul, inca mai sunt preturi ridicate", a spus Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

"Vreau 9 milioane pe 60%"

 

Gigi Becali i-a stabilit pretul lui "Mbappe" si este dispus sa le ofere americanilor posibilitatea de a-i da banii in transe:

"Vreau 9 milioane pe 60%, banii 5 milioane prima transa, 2 milioane, 2 milioane. Nu e neaparat sa ajung la un numitor comun cu ei. Daca vor bine, daca nu, la revedere. Daca se reia fotbalul, in Europa, Florinel ar costa mai multi bani. 

Vor sa il ia in vara si sa ii faca un contract pe 3 ani jumate. Cand e de luat bani, ii iei si gata, nu tii cont ce va fi. Asta nu inseamna ca las preturile foarte jos, dar ce pot lua, voi lua.", spunea Gigi Becali la PRO X.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Mărturia unui pacient cu Covid-19: „Îi auzeai cum se chinuie să resusciteze”
BRAT