Liga 1

"Pe Florinel Coman l-am dat exemplu de 'asa NU!'" Un antrenor si-a indemnat jucatorii sa nu il urmeze pe "Mbappe": ce l-a deranjat

Florinel Coman a fost luat la tinta de un antrenor roman.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Februarie 2020, 19:03
Data actualizarii: Luni 24 Februarie 2020, 19:13

Daniel Pancu, antrenorul Rapidului, l-a dat pe Florinel Coman drept exemplu negativ jucatorilor sai. Pancu a fost deranjat de declaratia lui "Mbappe" care a spus ca atat el cat si restul atacantilor de la FCSB ar trebui sa ramana dupa antrenament si sa isi exerseze sutul la poarta. Pancu este de parere ca acest lucru trebuie facut la ordinea zilei de orice atacant si este deplasat sa declari asa ceva. FCSB a inscris doar 4 goluri in ultimele 6 meciuri de Liga 1.

"Pe Florinel Coman l-am dat exemplu la echipa pentru declaratiile lui dupa meciul cu Clinceni ca a spus ceva de genul: 'sa stam dupa antrenament sa dam la poarta!'. Nu! Trebuie sa stai in fiecare zi dupa antrenament sa dai la poarta ca atacant.

Chiar a fost un exemplu negativ pentru jucatorii mei tineri, pentru ca Florinel in momentul de fata este un idol pentru foarte multi copii si nu e normal", a declarat Daniel Pancu la conferinta de presa.

Modifică setările cookies