Dennis Man FCSB Fenerbahce Victor Becali Superliga

Reactie de ULTIMA ORA cu privire la transferul lui Man in Turcia! "Este o mare problema acolo!" Ce spune Victor Becali de oferta lui Fenerbahce

Dennis Man este dorit de Fenerbahce Istanbul.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 13:45
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 13:45

Turcii au dezvaluit recent ca Fenerbahce va redeschide negocierile cu FCSB pentru Dennis Man, asta dupa ce au facut o oferta de 5 milioane de euro in luna decembrie.

Un apropiat al clubului turc a scris astazi pe Twitter ca mutarea are sanse foarte mari sa se faca, insa Victor Becali nu este asa de convins de acest lucru.

Fostul impresar spune ca suma de transfer va fi o problema, turcii neputand in acest moment sa achide suma pe care o cere Gigi Becali, adica de aproximativ 14 milioane de euro.

"Fenerbahce nu poate plati suma asta. Este perioada de transferuri de iarna, in care este foarte greu. Apoi este si pandemia, s-a devalorizat lira, este o mare problema. S-au pus niste restrictii in Turcia, un fel de fair-play financiar, asa ca ei iau jucatori imprumut", a spus Victor Becali pentru Gazeta.

Victor Becali: "Man e golgheterul Ligii 1. Sunt cluburi care intreaba de el!"

 

Fostul impresar spune ca Man a atras atentia mai multor cluburi importante, insa crede ca va fi dificil ca atacantul sa plece in aceasta iarna:

"Sunt cluburi care intreaba de Man, dar nu inseamna ca toti care intreaba de el si-l pot permite. Este un jucator urmarit, cu siguranta. Pana la urma, e golgheterul Ligii 1, cu 13 goluri. Sigur ca atrage atentia multor cluburi, dar in iarna este destul de greu", a mai spus Victor Becali.

Modifică setările cookies