Dennis Man FCSB Fenerbahce Mesut Ozil Superliga

Turcii au facut anuntul! Transferul lui Man la Fenerbahce, ca si FACUT!!! "97% e GATA!" 'Perla' FCSB-ului, in echipa cu Mesut Ozil

Dennis Man este din ce in ce mai aproape de un transfer la Fenerbahce Istanbul.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 10:37
Data actualizarii: Miercuri 20 Ianuarie 2021, 13:01

Turcii de la Fenerbahce au reinceput recent negocierile pentru Dennis Man si in doar cateva zile se pare ca acestea au avansat considerabil.

Pagina de Twitter Burakki1907, detinuta de un apropiat al clubului Fenerbahce, scrie ca in acest moment transferul are o sansa foarte mare de reusita:

"Putem spune ca Dennis Man este jucatorul lui Fenerbahce. Totul este gata! Transferul e realizat in proportie de 97%", se arata pe pagina de Twiiter respectiva.

Fenerbahce l-a dorit pe Dennis Man si luna decembrie a anului trecut, cand a facut o oferta oficiala de 5 milioane de euro, plus 15% dintr-un viitor transfer.

Forma buna a lui Dennis Man i-a determinat pe turci sa se reaseze la negocieri cu Gigi Becali si sa vina cu o noua propunere.

De asemenea, fanii lui Fenerbahce sunt extrem de incantati de posibilitatea ca Dennis Man sa ajunga la echipa lor.

Daca transferul se va realiza, Man va avea ocazia sa primeasca assisturi la Fenerbahce de la unul dintre cei mai buni pasatori din toate timpurile: Mesut Ozil!

Transferul lui de la Arsenal la Fenerbahce a fost, de asemenea, oficializat recent.

Modifică setările cookies