Reactia de clasa a lui Mourinho dupa anuntul facut de Wenger in aceasta dimineata! Jose a uitat de razboiul pe care l-a purtat cu francezul

Reactia de clasa a lui Mourinho dupa anuntul facut de Wenger in aceasta dimineata! Jose a uitat de razboiul pe care l-a purtat cu francezul

"Ii vom arata domnului Wenger respectul pe care-l merita", a declarat Jose Mourinho la cateva ore dupa ce rivalul sau a anuntat ca se va retrage la finalul sezonului de la Arsenal.

Jose Mourinho a fost foarte diplomat cu comentariile sale despre Arsene Wenger, lucru surprinzator tinand cont de rivalitatea pe care a avut-o de-a lungul anilor cu antrenorul francez.

"Daca el e bucuros, eu sunt bucuros. Daca e trist, sunt trist. Le-am dorit intotdeauna succes adversarilor mei. (...) Daca e bucuros cu decizia pe care a luat-o, daca e nerabdător sa treaca la urmatorul capitol din cariera si din viata sa, atunci sunt cu adevarat bucuros pentru el. Daca e trist, si eu sunt trist. Sunt sigur ca noi, clubul nostru, mai ales fiindca domnul Wenger si Arsenal au fost multi ani cei mai mari rivali din epoca lui Sir Alex Ferguson, ii vom arata domnului Wenger respectul pe care-l merita", a spus Mourinho.

Fostul mare international englez Gary Lineker a afirmat ca Wenger a daruit o mare parte a vietii sale lui Arsenal. "A adus multe succese clubului. A daruit mult jocului de fotbal in tara noastra", a scris Lineker. El a adaugat in franceza: "Multumesc si noroc, domnule Wenger".

Fostul fundas al lui Manchester United, Gary Neville, a declarat: "Arsene Wenger a construit cele mai bune echipe impotriva carora am jucat in fotbalul englez" .

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, s-a aratat "surprins" de vestea retragerii lui Wenger. "A avut o cariera extraordinara, o personalitate iesita din comun si a avut mult succes. A fost intotdeauna un mare model si lucrurile vor sta altfel fara el", a afirmat Klopp.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Coronavirus România, LIVE UPDATE 7 aprilie. 15 decese anunțate marți, bilanțul ajunge la 197 de morți
BRAT