Dinamo, in era SEICULUI MILONAR?! "Vine in Romania cu avionul lui!" Cand se poate VINDE DINAMO

Dinamo, in era SEICULUI MILONAR?! "Vine in Romania cu avionul lui!" Cand se poate VINDE DINAMO

Dinamovistii asteapta finalizarea negocierilor cu seicul multimilionar care vrea sa cumpere clubul.

Adrian Thiess, intermediarul care s-a ocupat de tratativele dintre arab, Badea si Ionut Negoita, sustine ca omul de afaceri va veni la Bucuresti in scurt timp.

"Seicul si-a anuntat disponibilitatea de a veni la Bucuresti dupa ce se va semna acordul intre toate partile care reprezinta vanzarea. Vine cu avionul sau personal. Se va intalni cu domnul Badea, nu inainte de a avea un acord semnat pregatit de avocatii sai. Va da un interviu unui singur post de televiziune. Va lua masa cu Negoita si Badea, dupa care va parasi Romania.

Staff-ul desemnat de dumnealui se va ocupa apoi de partea operativa legata de cumpararea clubului. Negoita a fost informat azi de mine cine e beneficiarul tranzactiei. Inca astept un raspuns de la domnul Negoita. Ideea este sa ajungem la un acord intre Badea, Negoita si fondul de investitii al seicului. Seicul e un om extrem de potent financiar. Va explica la Bucuresti ce intentii are. In cel mult 10 zile va veni in Romania", a spus Thiess pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Premierul Florin Cîţu: ”România va depune la Bruxelles un PNRR cu suma de 29,2 miliarde de euro”
BRAT
Modifică setările cookies