Primul anunt OFICIAL in legatura cu stadionul lui Dinamo! Ce se intampla cu arena la care viseaza milioane de dinamovisti

Ministrul Tineretului si Sportului a vorbit intr-o conferinta de presa despre arena dinamovistilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Ianuarie 2020, 19:34
Data actualizarii: Vineri 31 Ianuarie 2020, 19:41

Subiectul stadionului Dinamo a fost unul din subiectele de interes ale conferintei la care au luat parte Gica Popescu, consilierul prim-ministrului Ludovic Orban in ceea ce priveste Euro 2020 si ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe.

Ionut Stroe a tinut sa precizeze ca proiectul arenei din Stefan cel Mare nu a fost abandonat, insa momentan exista cateva probleme de natura juridica ce trebuiesc rezolvate:

"Vreau sa reiterez interesul statului roman pentru finantarea tuturor celor 4 stadioane, chiar daca in acest moment exista probleme de natura juridica la Dinamo. Nu vom abandona aceasta investitie.

In legatura cu arena din <Stefan cel Mare>, chestiunea de natura juridica trebuie sa-si gaseasca finalitatea, in primul rand. De-abia atunci, cand vom cunoaste regimul juridic, putem demara procedurile legale, si anume transferarea lui la CNI si celelalte, dar trebuie sa lamurim regimul juridic al bunurilor existente acolo", a spus ministrul Tineretului si Sportului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies