Steaua Superliga

Prima reactie dupa ce Steaua a inceput negocierile pentru atacantul de Liga! Ce se intampla in aceste momente

Radoi a intrat in criza de timp. La Steaua se cauta golgeter pentru Champions League. Variantele de atacanti au picat una dupa alta, indiferent de numele fotbalistului dorit de campioni.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 11 Iulie 2015, 13:16
Data actualizarii: Sambata 11 Iulie 2015, 13:24

Steaua s-a orientat acum catre golgeterul Pandurilor, Mihai Roman. Negocierile nu vor fi usoare - avertizeaza seful de la Tg. Jiu, Narcis Raducan. Interesul Stelei nu s-a concretizat inca intr-o oferta clara, anunta oficialul.

"Sigur ca exista posibilitatea ca Roman sa plece, cum exista pentru orice jucator din lume daca se plateste un pret care sa-i respecte cota. Mihai e jucatorul nostru, mai are doi ani de contract cu Pandurii, sa-l lasam sa se concentreze la ce are de facut aici. Nu avem in calcul o despartire de Roman acum.

In conditiile unei oferte foarte bune, sigur, suntem deschisi, dar acum nu exista nimic concret. Nu ne-a contactat nimeni de la Steaua. Roman e golgeterul echipei si unul dintre golgeterii campionatului, trebuie sa plece pe o suma direct proportionala cu valoarea lui", a spus Raducan pentru PRO TV.

La Stirile din Sport de la PRO TV, ora 20:00, vezi cum evolueaza discutiile pentru Roman!

Modifică setările cookies