FCSB FCSB - Viking FCSB Conference League MM Stoica play-off Superliga

Pe modul "Dan Petrescu"! MM Stoica se plânge înainte de meciul cu Viking Stavanger

FCSB se va duela în play-offul Conference League cu norvegienii de la Viking Stavanger.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 August 2022, 21:15
Data actualizarii: Vineri 12 August 2022, 21:28

După ce a eliminat-o pe Dunajska Streda în dubla manșă (1-0 în tur, 1-0 în retur, 2-0 la general), FCSB va primi vizita lui Viking pe Arena Națională în turul playoff-ului competiției Conference League.

MM Stoica, manager general-ul general al "roș-albaștrilor", a menționat că Viking Stavanger se află cu un pas în fața trupei din Berceni, evidențiind faptul că ei și-au amânat partida din campionat, iar FCSB nu.

MM: „Unii chiar vor să-și ajute echipele să se califice”

„Viking Stavanger îşi amână meciul. Noi nu am solicitat, dar şansele lor sunt mult mai mari dacă îşi amână meciul. Unii chiar vor să-şi ajute echipele să se califice. Noi plecăm cu handicap cu Viking. Noi jucăm duminică, ei nu. Acolo vom juca pe teren sintetic, asta e o chestie pe care nu pot să o înţeleg. 

Eu înţeleg să joci iarna, când acolo sunt temperaturi foarte scăzute. Nu pregătesc scuze, nimic. Eu am avut ceva emoţii la meciul ăsta pentru că, cu tot respectul pentru jucătorii noştri, n-aveam bancă.”, au fost cuvintele lui MM Stoica, potrivit Orange Sport.

FCSB, în play-offul Conference League

Pe lângă cei 550.000 de euro asigurați pentru calificarea în turul trei, FCSB o să primească din partea UEFA încă 750.000 de euro pentru calificarea în play-off. Dacă va ajunge în grupe, vicecampioana va primi încă trei milioane de euro, astfel că suma la care ar putea ajunge la 4,3 milioane de euro!

La această sumă s-ar mai putea adăuga și banii de la UEFA pentru rezultate. O victorie în grupe este remunerată cu 500.000 de euro, iar un rezultat de egalitate cu 166.000 de euro. În plus, primul loc la finalul grupei este recompensat cu 650.000 de euro, iar locul doi cu 325.000 de euro.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies