Lacatus s-a aliat cu Armata pentru o noua Steaua! "Fiara" nu mai recunoaste echipa lui Becali: "Echipa aia nu are palmares, sigla sau suporteri!"

Lacatus s-a aliat cu Armata pentru o noua Steaua! "Fiara" nu mai recunoaste echipa lui Becali: "Echipa aia nu are palmares, sigla sau suporteri!"

Marius Lacatus a mers la FRF pentru a inscrie echipele de juniori ale CSA in competitii. e primul pas spre formarea unei echipe. 

Marius Lacatus lucreaza cu CSA pentru noul proiect al unei echipe de fotbal. Lacatus a mers azi la FRF pentru a inscrie echipele Armatei in competitiile interne si anunta ca in plan este si construirea unei echipe de seniori. Lacatus nu mai recunoaste echipa lui Becali, pe care a antrenat-o de 3 ori!

"Eu sunt tapul ispasitor. Am discutat de imbunatatirea centrului de copii si juniori de la CSA si incercam sa inscriem echipele in cele mai puternice campionate. La ora actuala nu sunt in turneele de elita.

Incercam din primavara sa facem selectii, sa atragem copii la fotbal. Eu cred ca e telul cel mai important. Daca va exista intelegere si daca financiar vom sta bine, ar fi posibila si infiintarea unei echipe mari. Ar fi o rivala a Stelei actuale. Poate candva am ajunge sa evoluam in aceeasi liga.

Daca m-am hotarat sa fiu aici, nu inseamna ca am neaparat ceva cu echipa cealalta. Un lucru este cert. Echipa aia nu are palmares, sigla sau suporteri", a declarat Marius Lacatus la Europa FM.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies