10.000 RON recompensa pentru prinderea huliganilor: un om nevinovat a fost RUPT in bataie!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2010, 21:42
Data actualizarii: Luni 18 Octombrie 2010, 00:49

Un om nevinovat a fost agresat inainte de derbyul cu Dinamo si transportat de urgenta la spital unde a primit ingrijiri medicale. Initial s-a crezut ca este un fan stelist. Se ofera 100 de milioane recompensa pentru informatiile care sa ajute la prinderea agresorilor lui Claudiu Baluta.

VEZI cum a reactionat liderul dinamovistilor!

Omul care a fost rupt in bataie de catre huligari era sofer si se afla duminica dupamiaza intr-un fast food de pe Calea Floreasca. Incerca sa-si cumpere o pizza, moment in care a auzit galagie in spatele sau. "Uite un gabor", a strigat unul dintre suporteri. Ce s-a intamplat dupa este greu de descris. Barbatul a fost batut cu bestialitate. Cancan ofera 10.000 RON recompensa pentru orice informatii care ajuta la prinderea agresorilor.

"Asteptam sa fie gata pizza, cand am auzit mai multi barbati care se intrebau daca suntem politisti. I-am ignorat, iar Claudiu s-a dus spre baie, iar la scurt timp am auzit tipete. M-am dus repede sa vad ce se intampla si l-am vazut pe Claudiu cazut la pamant, intr-o balta de sange. L-au lovit cu sticle, cu ghivece cu flori, cu ce le-a cazut in mana", povesteste un amic de-al victimei.

Imaginile sunt horror. Restaurantul arata ca dupa o bataie serioasa. Pe jos este plin de sange si se observa mai multe sticle sparte si scaune aruncate in toata camera.

“Probabil ca au venit niste stelisti sa vada ce pregatim si cum ne organizam. Vor fi foarte multe surpize pe care ele pregatim. Probabil a fost un spion. A primit ce a meritat, daca este vorba de un suporter stelist”, a spus liderul dinamovistilor, Mihnea Ionescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!