Hagi, detalii de ULTIMA ORA despre transferul lui Denis Dragus la Standard Liege: "E momentul!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 31 Iulie 2019, 15:15

Hagi este in negocieri avansate cu Standard Liege pentru transferul lui Denis Dragus.

Dragus a ratat campionatul european U21 din cauza unei accidentari, dar poate prinde un transfer tare.

Hagi negociaza cu Standard Liege vanzarea atacantului de 20 de ani, iar suma de transfer se invarte in jurul a 2 milioane de euro, plus procent.

Hagi spune ca acesta este cel mai potrivit moment pentru plecarea lui Dragus.

"Sunt discutii cu Standard, da, important este ca ne dorim acest transfer, iar Denis merita. Este un moment bun pentru a face acest pas."

"Belgia are un campionat bun, de nivelul 2, jucatorii romani au facut lucruri bune acolo si reprezinta o etapa catre nivelul 1", a spus Hagi la conferinta de presa de azi.

Hagi crede in calificare: "Trebuie sa marcam de 4 ori!"


Viitorul a pierdut cu 6-3 mansa tur din Europa League, cu Gent, dar Hagi vede partea buna. Echipa lui a marcat de trei ori in deplasare, iar Hagi e convins ca exista inca sanse de calificare.

"Daca vrem sa avem sanse, avem nevoie de cel putin patru goluri si sa incercam sa nu primim. Insa trebuie sa avem rabdare, pentru ca pe parcursul unui meci se pot intampla multe."

"Unul sau doua goluri poate sa ne aduca publicul, sa ne sprijine pe tot parcursul jocului, sa ne impinga de la spate. In plus, intr-un astfel de meci se alearga mult mai mult decat intr-un meci de campionat. Si apar sute de oportunitati, faze fixe, suturi, actiuni pe contraatac. Speram sa intre 4-5 dintre acestea, pentru ca avem executanti buni si stam bine la jocul de cap", a spus Hagi.

Testarea rapidă în farmacii pentru depistarea COVID-19, aprobată de Ministerul Sănătăţii
BRAT
Modifică setările cookies