Liga 1

Gloria Clinceni sau Academica Buzau?! Mihai Mironica dupa remiza FCSB-ului cu Academica Clinceni

FCSB a remizat pe teren propriu cu Clinceni, scor 0-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 10 Februarie 2020, 23:00
Data actualizarii: Luni 10 Februarie 2020, 23:05

Ma, daca nici Sorin Cirtu nu se pricepe... I-a iesit. A zis ca 101% va castiga FCSB cu Academica si s-a terminat 0-0. Bine, cine stie ce inseamna 101%? 100% inseamna ca vei castiga sigur, 101% o fi altceva... Sorin Cirtu era sigur ca va fi blat, dar se pare ca nu mai sunt oamenii de onoare de pe vremea lui.

FCSB si Academica nu mai sunt bara bara. Bara a dat doar Academica, de era Dobrescu sa devina noua Bunica a fotbalului nostru. Nici nu vrem sa ne imaginam ce se intampla daca FCSB nu-i bloca la intrarea in stadion pe cei doi copii trimisi la Academica, faimosii Ion si Sut.

Scoala de antrenori a FRF protesteaza si cere neomologarea acestui egal. Nu se poate ca acest Ilie Poenaru, un ilegalist al fotbalului care nici macar nu stie cand se da o pasa filtranta, care nu e in stare sa ia un examen pe care-l iau tot felul de cuconite, sa se apuce sa iasa neinvins din fata gigantului care cheltuieste numai pe tamaie mai mult decat bugetul squadrei din Clinceni. Poenaru asta chiar nu vrea sa inteleaga ca e un repetent, un incompetent, un farseur care nu cunoaste buna guvernanta a unei echipe.

Florinel Mbappe Neymar a trebuit sa iasa mai devreme ca pierdea legatura de Sheffield dupa ce englezii au fost convinsi de prestatia din aceasta inclestare cu Clinceni sa urce la 20, ba chiar 90 de milioane de euro. Bine, dau banii astia, dar il iau pentru echipa a doua, asa cum l-a luat Brighton pe titularul nationalei, Tudor Baluta.

Acest meci a subliniat abilitatea lui Cretu de a centra obsedant in primul aparator advers. L-am apreciat pe acest fundas dreapta pentru vivacitatea lui, dar e deja proverbial cat de inabil se dovedeste in momentul centrarilor la FCSB. Imi aduce aminte de faimoasa strigare din curtea scolii, “lasa-l, ma, sa traga”. Tactica adversarilor cam asta e, sa-i lase lui Cretu posibilitatea sa centreze.

Morutan a incercat sa convinga adversarii ca-i ia la peste cu masina lui de 100.000. Gnohere primeste deja oferte din Japonia, dar pentru gale de sumo. Vina, mai stie cineva de Vina? Cum care Vina, ultimul jucator exceptional produs de Hagi. La Oaida se simte din plin ce a acumulat in fotbalul italian, englez, unde esti crescut ca lumea, nu ca la noi, aici, la tara.

FCSB este singura echipa din campionat care n-a marcat acasa cu Clinceni. FCSB a imprumutat din miliostenia patronului sau. FCSB ia de la bogati si da la saracii Academica, Voluntari. Dar vestea cea mai buna a serii e ca FCSB a reusit sa scape de acest alt mare mijlocas lansat de Hagi, Dragos Nedelcu, expediindu-l in Ungaria pe cel despre care flerul actualului selectioner Radoi decreta: e noul Gica Popescu. Bine, normal ca gasim repede o scuza, ce treaba avea Mirel cu fotbalul cand Popescu era cel mai bun mijlocas central din Europa?

Modifică setările cookies