DECLARATII INCENDIARE! "Generatia de Aur e eliminata, scoasa din fotbal!" Gica Hagi, mai DUR ca niciodata

DECLARATII INCENDIARE! "Generatia de Aur e eliminata, scoasa din fotbal!" Gica Hagi, mai DUR ca niciodata

TOATE FAZELE MECIULUI AICI 

Viitorul a pierdut meciul cu Astra, 1-0. Singurul gol al partidei a fost inscris de Valentin Gheorghe din pasa lui Denis Alibec. La finalul meciului, Gica Hagi a vorbit despre absenta sa de la tragerea la sorti a grupelor EURO 2020.

"Nimeni nu e obligat sa ma cheme, important e sa simti. Daca nimeni nu simte, inseamna ca Hagi nu a facut nimic in fotbalul romanesc. E important ce am inteles eu, ca nu am facut nimic in fotbalul romanesc. Dar eu stiu un singur lucru, sunt singurul jucator din Romania din TOP 100 din lume, din pacate. M-au trimis la Constanta, la Ovidiu, nu e nimic. 

Fotbalul romanesc l-am jucat, stiu ce am facut, ce am luptat si ce am facut pentru fotbal. Dupa ce m-am lasat de fotbal, stiu ce am facut. Nu-s legenda, nu-s din asta care sta acasa, stiu ce am facut. Nu conteaza si nu oblig pe nimeni, e doar placere, daca simti un lucru il faci. 

A fost toata Romania si eu nu aveam loc. Ok, care e problema? Nici nu ma gandisem la lucrul asta. Dupa ce am vazut ca vorbeste toata lumea, am zis sa ma uit si eu. Eu nu m-am nascut sa fiu ambasador sau presedinte, eu sunt manager si atat. Nu invinuiesc pe nimeni, e alegerea fiecaruia. Eu stiu ce am facut, asta nu puteti sterge. 

Sa creeze ei o noua generatie, sa faca ce am facut noi. Generatia de aur e eliminata, scoasa din fotbal. Generatia aia v-a facut mandri peste tot, prin toata lumea! Eu mi-am gasit loc la Constanta, cat voi mai sta", a declarat Gica Hagi la finalul meciului. VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bugetul Capitalei pentru 2020: De unde se așteaptă bani și ce investiții se vor face
BRAT