FCSB - DINAMO | Dica isi avertizeaza jucatorii: "Trebuie sa facem un meci perfect, altfel nu castigam!" Gnohere va juca in derby: "Nu e la 100%, dar avem nevoie de el!"

FCSB - Dinamo, duminica, ora 21:00, in etapa a doua a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 28 Iulie 2018, 12:40
Data actualizarii: Sambata 28 Iulie 2018, 17:53

FCSB - Dinamo este primul test cu adevarat important pentru ambele formatii. Nicolae Dica sustine ca va avea un discurs motivational inaintea derby-ului, insa se asteapta ca fotbalistii sai sa se automotiveze inaintea unei partide atat de importante.

Pintilii este singura absenta din lotul FCSB pentru derby. Gnohere nu este la 100% din punct de vedere fizic, sustine Dica, dar "Bizonul" isi va face aparitia in derby: "Avem nevoie de el!"

"O partida importanta pentru Dinamo, meciurile cu Dinamo sunt foarte importante si pentru noi si pentru suporteri. Atunci cand obtii o victorie cu Dinamo se cam uita tot ce ai facut rau inainte. Trebuie sa facem un joc perfect, altfel este greu sa castigam. Ii cunoasteam foarte bine pe cei de la Dinamo. O sa am un discurs inainte de meci, dar trebuie sa fie motivati si ei pentru ca este un joc important.

Pintilii este suspendat. In rest, nu aveam nicio problema. Gnohere nu este deocamdata 100% din punct de vedere fizic, dar avem nevoie de el.

Noi nu jucam pe prime in campionat, avem prime doar la obiectiv", a declarat Nicolae Dica in cadrul unei conferinta de presa.

Modifică setările cookies