Marius Lacatus Steaua Liga 1

EXCLUSIV | Lacatus anunta cum va ajunge NOUA STEAUA a armatei sa joace in Champions League: "Nimeni de aici nu are nimic cu Becali!"

Lacatus spune ca Armata se gandeste serios sa isi faca si o echipa de seniori si are un plan pentru ca aceasta noua echipa sa prinda si cupele europene.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 08 Decembrie 2016, 11:08
Data actualizarii: Joi 08 Decembrie 2016, 11:11

Lacatus a declarat la Sport.ro:

"Cred ca daca ajungem in situatia in care sa fim in Liga I vom aduce si oameni disponibili care sa investeasca, sa preia pachetul majoritar si atunci nu vor mai fi probleme nici in ceea ce priveste participarea in cupele europene. Chiar Partizan Belgrad este intr-o colaborare cu oameni de afaceri, care au preluat pachetul majoritar, dar este club departamental. Poate ma hazardez eu, dar mi-a spus un prieten."

"Nimeni de la CSA nu are nimic cu patronul Stelei. Vom fi un adversar ca toti cei pe care actuala echipa Steaua ii intalneste in Liga I. In cazul in care nu avem palmaresul, sigla... si nu vom avea alaturi de noi suporterii, nu are niciun sens sa ne mai gandim la o echipa de seniori. Nu are sens sa avem o echipa fara sigla, fara culori"

Intre timp, Lacatus este chemat de Burleanu la FRF, in comisa tehnica, acolo unde e dorit si Ienei ca director tehnic:

"Eu nu am vorbit la FRF despre CSA Steaua, ci despre alte lucruri. Poate despre posibilitatea de a ajunge alaturi de alti antrenori si fosti jucatori sa facem parte din comisia tehnica. Eu stau sa ma mai gandesc, nici nu este o oferta foarte clara, dar daca vom ajunge la un acord... e tentant sa faci parte din comisia tehnica a unei federatii"

Modifică setările cookies