"El mi-a salvat cariera!" Lucian Sanmartean isi arata recunostinta pentru omul care si-a pus increderea in el! Ce spune fostul jucator de la FCSB

"El mi-a salvat cariera!" Lucian Sanmartean isi arata recunostinta pentru omul care si-a pus increderea in el! Ce spune fostul jucator de la FCSB

Lucian Sanmartean a vorbit despre cariera sa si despre cum a fost salvat.

Lucian Sanmartean, fostul jucator de la FCSB, a vorbit despre perioada in care era jucator si despre cine i-a salvat cariera.  Adrian Porumboiu l-a adus la Vaslui in anul 2009, iar Sanmartean nu a dezamagit.

"A fost o etapa frumoasa la Vaslui. Domnul Porumboiu mi-a salvat cariera, iar prin jocurile mele cred ca i-am aratat recunostinta. Mi-a dat posibilitatea sa ajung la nationala si sa joc la un Euro.", a declarat Sanmartean la DigiSport.

Dupa cinci ani petrecuti la Vaslui, Sanmartean a ajuns la FCSB unde a facut o figura foarte frumoasa si de unde a ajuns la nationala. Acolo l-a avut coleg in atac pe Keseru, despre care are numai cuvinte de lauda. "Ca atacanti, mi-a placut foarte mult Keseru si Rusescu, dar cu Keseru m-am inteles cel mai bine.", a adugat Sanmartean.

Lucian se mentine in forma chiar daca nu mai joaca fotbal: "Este suficient cat am performat in fotbal. O ciorba reincalzita nu mai e asa buna. Ma mentin si acasa, ma antrenez, ma joc cu fetita."

Sanmartean a mai evoluat la Gloria Bistrita si Panatinaikos, insa la Vaslui si-a redescoperit cariera si a devenit unul din cei mai buni pasatori din Liga 1.

VIDEO PROTVPLUS.RO

În linia întâi în lupta cu pandemia, la doar 25 de ani. Povestea voluntarilor de la SMURD Cluj
BRAT

Modifică setările cookies