BOMBA poate exploda in cateva zeci de ore! Hagi e chemat la o echipa uriasa dupa doua umilinte in 4 zile

Autor: Sport.ro
Luni 27 Octombrie 2014, 09:47

	BOMBA poate exploda in cateva zeci de ore! Hagi e chemat la o echipa uriasa dupa doua umilinte in 4 zile

Gheorghe Hagi abia s-a intors pe banca Viitorului. Ar putea sa o paraseasca peste numai cateva zile.

Galatasaray are din nou nevoie de el! Hagi e considerat favorit sa-i ia locul lui Cesare Prandelli, care are probleme mari la Istanbul. Dupa a doua infrangere cu 4-0 intr-un interval de numai 4 zile, italianului i se cere demisia de catre fani.

Dupa 7 etape, Galata e a 5-a in Turcia, cu 13 puncte, la doar unul in spatele lui Besiktas (a jucat doar 6 meciuri). Linistea din clasament nu exista pentru Prandelli, impins catre demisie si de sefi. Galata are probleme financiare serioase si ar putea fi nevoita sa renunte la cei mai importanti jucatori din lot in ianuarie pentru a incepe o reconstructie totala a clubului.

Numele lui Gheorghe Hagi e avansat pentru a face din nou pace intre conducere si suporteri. Desi antrenorul roman a declarat clar ca nu va mai accepta sa preia o echipa aflata in plin campionat, argumentele lui Galatasaray il pot convinge la iarna. Vor fi negocieri dure intre oficiali si zeul Hagi, ofertat de pe Ali Sami Yen si in urma cu un an.

"Jucatorii sunt buni, au oferte. Poate vine si pentru mine una! Glumesc, dar cine stie ce poate sa apara?",
a spus Hagi razand acum o luna, dupa victoria cu Sageata Navodari din Cupa Romaniei.

0-4 cu Dortmund, in Liga, si 0-4 cu Istanbul BB, in campionat, sunt ultimele doua rezultate ale lui Galatasaray in meciuri oficiale.

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies