Avertisment pentru Toni Petrea! "Greul abia incepe!" Argumente PRO si CONTRA pentru antrenorul FCSB-ului: un fost oficial al ros-albastrilor l-a TAXAT

FCSB Narcis Raducan Toni Petrea Superliga Argumente PRO si CONTRA pentru Toni Petrea! Un fost oficial al FCSB dezvaluie 'ARTA' pe care o stapaneste antrenorul ros-albastrilor! De ce a gresit cu schimbarea lui Petre
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 26 Iulie 2020, 14:59
Data actualizarii: Duminica 26 Iulie 2020, 15:03

Narcis Raducan, fostul director sportiv al FCSB-ului, a facut o scurta analiza a instalarii lui Toni Petrea pe banca ros-albastrilor.

Narcis Raducan l-a laudat pe Toni Petrea pentru cele doua victorii obtinute pe banca FCSB-ului. Personalitatea 'peste limita staff-ului' si faptul ca stapaneste 'arta comunicarii' il fac pe noul antrenor al ros-albastrilor o solutie de viitor pentru echipa.

Cu toate acestea, fostul director sportiv de la FCSB l-a taxat pe Toni Petrea pentru schimbarea lui Adi Petre la pauza meciului cu Gaz Metan si pentru felul in care a justificat aceasta mutare:

"Pana acum, Toni a fost un antrenor secund extrem de util lui Reghe. A jucat fotbal atat cat sa inteleaga perfect fenomenul. Este un tip profesionist, implicat, cu personalitate peste limita statutului din staff. S-a adaptat perfect la profilul asistent managerului ultimilor 10 ani din fotbalul dezvoltat.

In plus, Toni stapaneste bine arta comunicarii, fiind excelent interlocutor.

Am simtit momentul sa-l avertizez din timp de un fenomen periculos pentru credibilitatea sa in fata publicului. Un fenomen ce-i poate afecta viitorul profesional.

Ma refer la justificarea schimbarii lui Adrian Petre la pauza, impreuna cu alti doi colegi. Ii recomand ca la intrebarea mass-media in legatura cu schimbarile ciudate efectuate la pauzele meciurilor sa invoce „decizia staff-ului” la modul general", a scris Narcis Raducan pe blog-ul sau personal.

Narcis Raducan: "Greul abia incepe!"

 

Fostul oficial al ros-albastrilor a prezentat si contraargumentele schimbarii lui Adrian Petre, la doar al doilea meci pe banca echipei. Toni Petrea a spus la finalul partidei ca l-a inlocuit pe atacant din cauza oboselii si spune ca s-a temut de o posibila accidentare. Narcis Raducan il avertizeaza pe antrenor si spune ca 'greul' abia de acum incolo va incepe:

"Adi Petre nu era deloc obosit asa cum ne-a explicat, a fost foarte activ in prima repriza.

Daca nu e doar interimar (pana ajunge Reghe) si chiar vrea sa devina un bun principal, sa nu mai schimbe niciodata trei jucatori la pauza cand echipa sa conduce pe tabela.

Nu schimbi un jucator tanar de nationala, deja prea mult schimbat la alte pauze, cand vrei sa-l transformi in milioane de euro. Mai ales intr-un meci fara presiune, de vacanta.

Inainte sa ne prindem noi, se va prinde vestiarul si o sa ajunga rapid la concluzia din mandatul Vintila, aceea ca, la FCSB „nu trag toti la aceeasi caruta", a mai spus Narcis Raducan

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!