CSM a uitat să mai câștige! Per Johannson, victorie în fața amicului Adi Vasile! Premieră negativă pentru „tigroaice”

CSM Bucuresti Per Johansson Rostov Don Handbal CSM Bucuresti
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 19:08
Data actualizarii: Sambata 18 Septembrie 2021, 23:36

CSM București a jucat cu Rostov-Don, al doilea meci din EHF Champions League, 27-30.

Per Johannson a plecat victorios din întâlnirea cu prietenul său, Adrian Vasile, după un joc dominat în totalitate de gruparea rusă, care a condus, la un moment dat, la o diferență de 12 goluri, chit că „tigroaicele” au reușit să reducă din diferență. 

CSM București are cel mai slab start din istoria Champions League, cu două înfrângeri în primele două meciuri ale sezonului. Prima repriză a fost dominată clar de Rostov, după ce româncele au reușit să transforme doar 35% dintre loviturile trimise. Portarul lui Rostov s-a aflat într-o formă de zile mari și a reușit să salveze de 8 ori, având o eficiență de 47%, anunță EHF.  

  • CSM Bucuresti

În primele 11 minute ale reprizei secunde, „tigroaicele” au reușit să înscrie o singură dată, înregistrându-se și cea mai mare diferență de scor a meciului, 22-10. 

Meci slab pentru Cristina Neagu 

Cea mai importantă jucătoare a lui CSM București are și ea un start extrem de slab de sezon! După ce în primul meci a reușit să înscrie doar de două ori, Neagu a avut și în acest meci tot două goluri înscrise din 9 aruncări la poartă. 

Rostov se află pe primul loc în clasamentul Grupei A, cu 4 puncte obținute în primele două meciuri, urmată de Ferencvaros, cu 3 puncte și Podravka Vegeta, care are două puncte. CSM București se află pe penultimul loc, însă poate coborî până pe ultimul, în cazul în care Buducnost se impune cu Dortmund. 

În etapa următoare, CSM București joacă în deplasare cu RK Podravka Vegeta. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!