VfB Stuttgart Bundesliga Germania Manchester City Pablo Maffeo Germania

5 transferuri in 12 minute! Echipa din Bundesliga care a anuntat mutarile: a dat 10.000.000 si pe un fotbalist de la City

Germanii de la VfB Stuttgart au transferat 5 jucatori intr-un timp record. Doar 12 minute le-au trebuit nemtilor sa anunte cele 5 mutari.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Mai 2018, 12:56
Data actualizarii: Joi 17 Mai 2018, 13:15

Clubul german l-a adus liber de contract pe Oliver Kempf, un tanar funas central care promite multe. Nemtii l-au luat tot gratis si pe pustiul de doar 18 ani David Kopacz, de la Dortmund.

Stuttgart nu a transferat doar gratis, ci l-a cumparat si pe Pablo Maffeo, jucator de la Manchester City, care a evoluat pentru Girona in acest sezon. Nemtii au platit 10 milioane de euro pentru spaniolul de 20 de ani.

Ultimii 2 jucatori anuntati sunt tinerii Borna Sosa si Roberto Massimo. Croatul Sosa, venit de la Dinamo Zagreb a costat-o pe Stuttgart 9 milioane de euro, iar pustiul Massimo a fost adus gratis.

Stuttgart a incheiat pe locul 7 acest sezon de Bundesliga si a ratat cu doar 2 puncte un loc de Europa League. Fosta echipa a lui Maxim a spulberat-o cu 4-1 pe campioana Bayern Munchen in ultima etapa a campionatului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!