"Sunt aici sa domin, sa cuceresc!" Surpriza uriasa a lui Galca. Pustiul adus sa-l transforme in viitor GOLGHETER

"Sunt aici sa domin, sa cuceresc!" Surpriza uriasa a lui Galca. Pustiul adus sa-l transforme in viitor GOLGHETER

Azi LIVE text pe www.sport.ro, sferturile Cupei Ligii: Astra 16:30 Viitorul, CSMS Iasi 20:00 Steaua

Dan Macris sau Macris Junior, cum isi spune, este numele unuia dintre pustii pe care Galca i-a luat cu el pentru sferturile Cupei Ligii, cu CSMS iasi, astazi la 20:00, live text pe www.sport.ro.

Are 18 ani si e indragostit de Steaua. E un pusti provenit din galerie care spera ca astazi sa marcheze primul sau gol in ceea ce ar putea fi ultimul meci pentru echipa lui Gigi Becali cu sigla, numele si culorile actuale.

Nu este pentru prima oara cand Macris joaca la Steaua. Galca l-a introdus si in meciul cu CSMS Iasi din Cupa Romaniei, cand a intrat pe final, in ultimele minute.

Dupa acel meci, pustiul scria pe pagina de Facebook: "Cea mai importanta zi din viata mea! Unul din visele mele s-a implinit. Debut la cea mai frumoasa echipa din lume, Steaua Bucuresti"

"Nimeni nu-mi va darui succesul. Trebuie sa-l castig singur. De aceea sunt aici, sa domin, sa cuceresc, sa domin! Atat lumea cat si pe mine insumi" si "Nu e greu sa ajungi sus, cel mai greu e sa te mentii", sunt cateva dintre citatele pustiului postate pe pagina sa de Facebook, unde isi prezinta si sotia, pe Daniela (foto mai jos)

Citeste si:SteauaDan Macris

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!FULLSCREEN

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vrea Radu Mazăre să scape de condamnarea definitivă de 9 ani de închisoare
BRAT