Fotbal extern

VIDEO UPDATE | Primire impresionantă pentru Eriksen pe Parken Stadium: a marcat un gol spectaculos, iar fanii au izbucnit în urale

Christian Eriksen a revenit pe Parken Stadium aproape zece luni de la momentul tragic pe care l-a suferit la EURO 2020.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Martie 2022, 21:00
Data actualizarii: Marti 29 Martie 2022, 21:07

UPDATE 21:00 | Danemarca s-a impus cu 3-0 în meciul cu Serbia, iar golul cu care s-a închis tabela de marcaj a fost marcat de Christian Eriksen cu un șut spectaculos de la marginea careului.

Danezul a fost căpitan în meciul amical jucat cu Serbia, iar înaintea fluierului de start a avut parte de o primire călduroasă din partea suporterilor prezenți pe stadion. 

38.000 de oameni l-au aplaudat în picioare pe Eriksen și au afișat un mesaj minunat pentru jucătorul celor de la Brenford: "Bine ai venit acasă, Christian!"

Eriksen a revenit de curând la naționala Danemarcei

Christian Eriksen a revenit pe 26 martie la naţionala Danemarcei, el evoluând într-un meci amical cu Olanda, pierdut cu scorul de 2-4. Unul dintre goluri a fost înscris chiar de Eriksen.

Jucătorul a fost convocat la echipa naţională a Danemarcei la aproape zece luni după ce a suferit un stop cardiac pe teren, la meciul cu Finlanda de la Euro 2020. 

După ce s-a prăbuşit pe teren la 12 iunie 2021, jucătorului i s-a implantat un defibrilator. El a fost nevoit să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano, în decembrie, deoarece fotbaliştii aflaţi în asemenea situaţii, cu defibrilator implantat, nu au drept de joc în Italia.

În ultima zi a perioadei de transferuri din ianuarie, Eriksen a semnat un contract până la finalul sezonului cu gruparea engleză Brentford şi a redebutat în Premier League, la 26 februarie.

Modifică setările cookies