VIDEO Absolut fenomenal! Christian Eriksen a revenit pe teren la națională după infarctul suferit la Euro 2020 și a marcat în doar două minute

Christian Eriksen Danemarca EURO 2020 tarile de jos Fotbal extern
Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 26 Martie 2022, 23:19
Data actualizarii: Sambata 26 Martie 2022, 23:32

Naționala Danemarcei a jucat un meci amical cu naționala Țărilor de Jos. 

Scorul a fost deschis în minutul 16, de Bergwijn, însă Vestergaard a egalat, patru minute mai târziu. Ake a dus naționala Țărilor de Jos din nou în avantaj, în minutul 29, iar Depay a mărit avantajul, cu un gol marcat din penalty în minutul 38, stabilind și rezultatul la pauză. 

Duelul de pe Johan Cruyff Arena a marcat un moment important și emoționant pentru naționala Danemarcei. Christian Eriksen s-a întors pe teren, în tricoul naționalei, pentru prima dată după infarctul suferit la Euro 2020, în meciul din grupe cu Finlanda, 0-1. 

Christian Eriksen, revenire cu gol în tricoul naționalei, după infarctul suferit în vară 

Fotbalistul a speriat pe toată lumea când a căzut inconștient în duelul cu Finlanda și a fost resuscitat pe teren de medici. Eriksen făcuse stop cardiac, însă a fost readus la viață de efortul incredibil al medicilor. Ulterior, fotbalistul a fost nevoit să se despartă de Inter, deoarece în Italia nu este permis ca jucătorii să evolueze având un defibrilator defibrilator cardiac și a semnat cu Brentford.

Christian Eriksen a fost introdus de selecționer în startul reprizei secunde, în locul lui Lindstorm și și-a 'marcat' revenirea cum nu se putea mai bine. Mijlocașul ofensiv a marcat la doar două minute de la intrarea în teren, cu o execuție superbă, din interiorul careului. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!