Brandon Williams brentford Christian Eriksen Norwich Anglia

VIDEO Reacția genială a unui adversar după ce a văzut că l-a faultat pe Eriksen. Secvențele s-au viralizat în timp record 

Christian Eriksen a jucat în cel de-al doilea meci oficial pentru Brentford, în Premier League.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 05 Martie 2022, 18:48
Data actualizarii: Sambata 05 Martie 2022, 19:01

Formația antrenată de Frank Thomas s-a impus cu 3-1 în deplasarea de la Norwich și și-a consolidat poziția 15 în clasament. 

Danezul Eriksen a fost titular, iar în minutul 40 a fost faultat de Brandon Williams, iar duelul dintre cei doi s-a încheiat într-o manieră surprinzătoare, ținând cont că cei adversarul danezului a ajuns să-l îmbrățișeze când și-a dat seama pe cine a 'doborât'.

De la problemele cardiace avute la Euro-2020, Eriksen trăieşte cu un defibrilator, ceea ce l-a obligat să-şi rezilieze contractul cu Inter Milano, acest tip de aparat fiind considerat incompatibil cu practicarea fotbalului profesionist din Italia. Ceea ce nu este cazul în Anglia.

Eriksen: „Cât a fost mort? Cineva a răspuns: 'cinci minute'”

Eriksen îşi aminteşte totul despre data de 21 iunie 2021, cu excepţia a cinci minute: “Îmi amintesc totul, cu excepţia a cinci minute. Mi s-a spus apoi că au fost cinci minute, în rest îmi amintesc totul – lovitura, mingea venind în genunchiul meu... M-am trezit apoi cu oameni în jurul meu şi am simţit presiunea pe piept, încercam să respir, iar apoi m-am trezit. Am deschis ochii şi am văzut oameni în jurul meu. Nu înţelegeam ce se întâmplă. M-am gândit: ‘Am păţit ceva la picioare/ Mi-am rupt spatele? Pot să îmi ridic piciorul?’. Apoi, în ambulanţă am auzit pe cineva întrebând: ‘Cât a fost mort?’ şi cineva a spus: ‘cinci minute’. Atunci am auzit prima dată că am fost mort”.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies