Josip Butalo Bosko Sutalo Croatia Dinamo Zagreb NK Neretva Fotbal extern

Doi fotbaliști de națională au același nume, aceeași vârstă, aceeași înălțime, joacă pe același post și la aceeași echipă!

Josip Sutalo și Bosko Sutalo au devenit în această vară coechipieri la Dinamo Zagreb după ce au început împreună fotbalul la NK Neretva.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Iunie 2022, 10:50
Data actualizarii: Marti 28 Iunie 2022, 11:24

Fundașul central croat Bosko Sutalo (22 de ani, 1,88 metri) a semnat în urmă cu câteva zile cu Dinamo Zagreb, unde a devenit coechipier cu fostul său coleg din vremea junioratului de la NK Neretva, Josip Sutalo, la rândul său fundaș central în vârstă de 22 de ani și cu o înălțime de 1,88 metri.

Cei doi fotbaliști născuți în 2000 sunt internaționali croați, fiind printre marile speranțe ale fotbalului din țara ex-iugoslavă.

Josip este evaluat la 8 milioane de euro, Bosko are două sezoane în Serie A

Josip Sutalo este evaluat la 8 milioane de euro pe Transfermarkt și a debutat în acest an la naționala de seniori în 1-0 cu Danemarca în Liga Națiunilor.

Bosko Sutalo, cu o cotă de piață de 3 milioane de euro, este căpitanul reprezentativei croate de tineret și a ajuns la Dinamo Zagreb după ce în ultimele două sezoane a evoluat la Atalanta și Hellas Verona, în Serie A (39 de meciuri pentru ambele echipe).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!