mitica dragomir COLTESCU Demba Ba rasism Fotbal extern

Mitica Dragomir cere penalizarea lui Demba Ba, dupa scandalul de la Paris: "Trebuie suspendat derbedeul acela care a facut tot scandalul!"

Sebastian Coltescu si brigada condusa de Ovidiu Hategan au fost implicati intr-un scandal cu tenta rasista la Paris. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 11:17
Data actualizarii: Sambata 19 Decembrie 2020, 12:01

Meciul PSG - Istanbul BB a fost oprit in minutul 14, dupa ce Sebastian Coltescu a folosit cuvantul 'negru' pentru a-l identifica pe Pierre Webo, secundul echipei din Turcia. Totul a degenerat intr-un scandal care a facut inconjurul lumii. Meciul s-a reluat de abia a doua zi din minutul in care a fost oprit, iar brigada lui Hategan a fost trimisa acasa. 

Demba Ba a fost cel mai vocal la adresa arbitrului roman si a oferit chiar si un interviu in care a vorbit despre problema rasismului. Dumitru Dragomir considera ca jucatorul senegalez trebuie suspendat pentru scandalul creat si a spus ca Sebastian coltescu trebuie sa primeasca doar un avertisment. 

"Primul lucru care trebuie facut. Trebuie suspendat derbedeul acela care a facut tot scandalul. Demba Ba, un derbedeu. El a facut tot scandalul asta ca sa isi elimine proasta prestatie pe care a avut-o. A aruncat vina pe bietul Coltescu. Cum sa ii zica. In romaneste cum sa ii zica. Avea numar pe spate. A, daca ii zicea porumbel vopsit, daca ii zicea altceva. Cum ii ziceau lui Rica. Atunci, da, te suparai.

Pararea mea e ca Sebastian Coltescu trebuie sa primeasca un avertisemnt si gata. Iar asta de la centru ce vina are? Eu spun ca nicio vina nu au. Poate ca a fost o cumunicare nefericita. Cum sa spuna. Daca dintr-un grup, ala negru face. E normal, este romanesc.", a declarat Dumitru Dragomir Pentru DigiSport.  

Modifică setările cookies