Fotbal extern

Prima reactie a lui Sebastian Coltescu dupa ce UEFA a dat verdictul in cazul scandalului de la Paris! Ce a postat arbitrul

UEFA a luat joi decizia finala in cazul scandalului de rasism in care a fost implicat Sebastian Coltescu. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Februarie 2021, 18:39
Data actualizarii: Vineri 12 Februarie 2021, 00:46

Arbitrul roman a scapat fara ca UEFA sa ia masuri disciplinare impotriva lui pentru ca forul european a decis ca exprimarea lui Coltescu nu a fost cu tenta rasista.

La cateva ore dupa ce a aflat verdictul oficialilor, Coltescu a reactionat postand un mesaj pe retelele de socializare. 

"Cand se face dreptate, se aduce bucurie celor drepti si teroare celor care fac rau", a scris arbitrul, in limba engleza, pe contul sau de Instagram, potrivit GSP.

In ciuda faptului ca UEFA nu considera ca expresiile 'negrul ala' si 'ala negru' sunt rasiste, Sebastian Coltescu nu a scapat de toate acuzatiile. 

Alaturi de Octavian Sovre, arbitrul va fi judecat de Comisia de Disciplina a UEFA pentru jigniri, conform articolului 11 din Regulamentul Disciplinar. Astfel, romanii ar putea fi acuzati de "comportament nesportiv / impropriu" si de "insultarea jucatorilor prezenti la meci".

UEFA ar urma sa stabileasca si o pedeapsa, care poate varia intre o suspendare de o partida si una care sa se intinda pe o perioada mai lunga de timp. 

CITESTE SI

Modifică setările cookies