EXCLUSIV | Atac al SUPORTERILOR la adresa jucatorilor FCSB dupa eliminarea din Cupa: "Baietii care nu isi dau viata in meciurile cu Dinamo sa se lase!"

EXCLUSIV | Atac al SUPORTERILOR la adresa jucatorilor FCSB dupa eliminarea din Cupa: "Baietii care nu isi dau viata in meciurile cu Dinamo sa se lase!"

FCSB a fost eliminata din Cupa Romaniei de Dinamo, care a castigat cu 1-0 meciul din optimi. 

La finalul partidei din Stefan cel Mare, liderul galeriei ros-albastrilor i-a cerut public lui MM Stoica demisia de la echipa. In aceasta dimineata, la Pro X, Gheorghe Mustata a avut si pentru jucatorii de la FCSB un mesaj dur. 

Acesta le-a cerut fotbalistilor sa arate mai multa implicare in meciurile cu Dinamo, iar daca nu pot face asta, atunci sa se lase de fotbal sau sa plece de la FCSB. 

"Standardele echipei care sunt? Bagi echipa completa a Stelei, joci si dupa faci experimentele pe care le vrei, dar nu cu Dinamo. Daca trebuie sa bati Dinamo, nu ma intereseaza ca nu ai obiectiv clar Cupa. Pe noi ne interesa sa castigi Cupa in fata lui Dinamo.  

Daca ai echipa, trebuie sa mergi pe doua fronturi. Altfel, acei baieti care cred ca stiu fotbal si nu isi dau viata in meciurile cu Dinamo, sa se lase, sa ne lase in pace.  

Poate sa fie la Medias minus 100 de grade, cu Dinamo joci la minus 400. Despre ce vorbim acum ca spunem usor accidentati, usor loviti. La meciul cu Dinamo, uiti de tot", a declarat Mustata la Ora exacta in sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum se testează, de fapt, în România. Judeţul de frontieră unde marţi s-a făcut un sigur test rapid
BRAT

Modifică setările cookies